Kuvaus

Aeoluksen 5 vuotta kestänyt tuotekehitys tuotti kovia tuloksia ja synnytti legendaarisen HERCULES tuplakuivaimen. HERCULES-PRO SYNTYI, kun kuivaimiin saatiin amerikkalaisen 94 vuotta toimineen AMETEKIN moottorit, joita käyttävät myös Double K, MetroVac ja K9 . AEOLUS-AMETEK kuivainmalliston hinta/laatusuhde on aivan omaa luokkaansa. Huipputehokkaiden kuivaimien ominaisuuksina ovat yli 1.000 tunnin käyttöikä, hiljaisempi ääni, 30% pienempi energiankulutus sekä edullisemmat käyttökulut.

Puhallusilman portaaton nopeussäätö on välillä 38 – 228m/sek.

Puhallusilman määrän maksimi aikayksikköä kohden on 118ltr/sek.

Kuivaimessa on vain yksi lämpötaso eli erillistä lämmitysvastusta tämä kone ei käytä. Unohda siis patakintaat, kun kädensija letkussa ei lämpiä samoin kuin lämpövastuksellisissa kuivaimissa! Lämpötila on enintään 60C aivan suulakkeen edessä ja tämä takaa turkin nopean ja vaivattoman kuivaamisen.

Suorituskykyyn nähden teräskuorisen kuivaimen äänitaso pysyy maltillisena (max. 85db). Sen mukana toimitetaan joustava max. 2,5m pituinen letku sekä 2 suulaketta. Suulakkeet kierretään suoraan kiinni letkuun paikallaan pysymisen varmistamiseksi (muista: ”ruotsalainen” kierre). Letkun päälle tulee mukana lämpöä eristävä suojus.

Kokonaispaino oheisvarusteineen on 8,6kg.

Kuivaimella on CE – sertifikaatti ja moottorilla on 1 vuoden takuu.