Kuvaus

TÄSSÄ UUSI YKSIMOOTTORINEN  KUIVAIN, JOKA PEITTOAA TEHOSSA HEPPOISET KAKSIMOOTTORISET!

AEOLUS NEW MONSTER SYNTYI, kun kuivaimiin saatiin amerikkalaisen 94 vuotta toimineen AMETEKIN moottorit, joita käyttävät myös Double K, MetroVac ja K9 . AEOLUS-AMETEK kuivainmalliston hinta/laatusuhde on aivan omaa luokkaansa. Huipputehokkaiden kuivaimien ominaisuuksina ovat yli 1.000 tunnin käyttöikä, hiljaisempi ääni, 30% pienempi energiankulutus sekä edullisemmat käyttökulut.

Puhallusilman portaaton nopeussäätö on välillä 38 – 165m/sek.

Puhallusilman määrän maksimi aikayksikköä kohden on 52ltr/sek.

Kuivaimessa on lämpövastus, jonka saa päälle  on/off-kytkimestä. Lämpötila on suulakkeen päässä enintään 63C ja tämä takaa turkin nopean ja vaivattoman kuivaamisen. Letkun päälle tulee mukana lämpöä eristävä suojus.

Suorituskykyyn nähden teräskuorisen kuivaimen äänitaso on maltillinen (max. 75db). Mukana toimitetaan joustava max. 2,5m pituinen letku sekä 2 suulaketta. Suulakkeet kiinnittyvät letkuun kätevällä magneettikiinnityksellä. Ei enää rikkoutuvia C-kappaleita! Kuivaimen takana oleva vaahtomuovisuodatin on suositeltavaa puhdistaa jokaisen käytön jälkeen. Ilmamäärä, joka kuivaimen kautta kulkee on valtava ja siksi suodattimien on oltava puhtaat ettei moottori ylikuumene. Suodattimen irroittaminen onnistuu hetkessä ja puhdistaminen ottaa aikaa max. 30 sek.

Kokonaispaino oheisvarusteineen on 3,5kg. Mitat: pit. 35cm; Lev. 16cm; Kork. 21cm.

Monster on saatavana myös jalustallisena.

Kuivaimella on CE – sertifikaatti ja moottorilla on 1 vuoden takuu.