Maksu- ja toimitusehdot

 

Maksuehdot:

Maksut kulkevat 12.11.2018 lähtien KLARNA CHECKOUTIN kautta.

Klarnan sivustolla voit valita maksamisen maksukorteilla, verkkomaksuilla, laskulla tai osasuorituksina.

Tarkemmat tiedot ehdoista löytyvät täältä.

Maksuun liittyvissä ongelmatilanteessa olethan yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun. Yhteystiedot : https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/

 

Toimitusehdot:

Verkkokaupan tuotteita myy Milomatic Oy (Y-tunnus: 1877204-1). Tuotteiden hinnat on esitetty arvonlisäverollisina.

Tuotteisiin lisätään toimituskulut seuraavasti MATKAHUOLLON toimituksissa:

1.) Tilauksen kokonaispaino on alle 15kg. Toimitus Lähellä-pakettina noutopisteeseen. Tällöin lisätään kassalla 7,00€/toimitus.

2.) Tilauksen kokonaispaino on välillä 15kg – 30kg. Toimitus Kotijakeluna perille. Tällöin lisätään kassalla 18,00€/toimitus.

3.) Tilauksen kokonaispaino on välillä 31kg – 60kg. Toimitus Kotijakeluna perille. Tällöin lisätään kassalla 28,00€/toimitus.

4.) Tilauksen kokonaispaino on välillä 61kg – 160kg. Toimitus Kotijakeluna perille. Tällöin lisätään kassalla 38,00€/toimitus.

5.) KAUKOKIITO hoitaa pöytien ja pesualtaiden toimitukset seuraavasti (update 6.11.2022):

a.) Pöydät (35kg – 60kg)…………………. Perille asti……………..95,00€/pöytä.

b.) Pesualtaat (40kg – 110kg)…………….Perille asti…………….125,00€/allas.

 

Tilaaminen:

Tuotteet tilataan ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan ja ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Toimitusaika:

Tilaukset toimitetaan  2-5 ARKIPÄIVÄN kuluessa tilausvahvistuksen vastaanottamisesta. Matkahuollon toimipisteen loputtua Huittisissa 30.4.2023, meiltä noudetaan valmiit tilaukset TIISTAISIN ja TORSTAISIN klo 14 mennessä.

Vaihto- ja palautusehdot:

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautus tapahtuu Matkahuollon palautusnumerollamme (MILOPETSHOP #9528539) ja palautettavan tuotteen rahtimaksu (Palautusmaksun minimi on 10€)  vähennetään asiakkaalle palautettavasta summasta, jos kyseessä ei ole takuuasia. Tuotevaihdon ollessa kyseessä tulevat vaihdon rahtikustannukset asiakkaan maksettavaksi.

Liitäthän sähköposti-ilmoitukseesi mukaan seuraavat tiedot:

Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi tai kopio tilausvahvistuksesta.

Matkahuolto palautus, MILOPET-SHOP nro. 9528539.

Palautus email: sales@milomatic.info

Emme vastaanota palautuksia yli 14vrk:n kuluttua toimituksista.