Kuvaus

Luulimme kauan, että trimmerimallistomme on riittävä sisältäessään mm. Heinigerin ja iClipperin parhaat mallit. Sitten saimme käsiimme Shernbaon uusimman ”voimapesän” PGC-721. Ergonomisen ja tyylikkään trimmerin uudet ominaisuudet ovat liki ylittämättömiä:

Huipputehokkaan 3200mAh:n lithium- akun ansiosta yhdellä latauksella TYÖSKENTELYAIKA ON VIISI TUNTIA! Lataus täyteen USB-kaapelilla onnistuu  neljässä tunnissa ja työskentely voi jatkua latauksen aikana.

PGC-721 trimmerin yksi tärkein uudistus on sen terärakenteessa; Alempi terästerä on yhdistetty titaanipinnoitettuun keraamiseen ylempään terään, jolloin tämä yhdistelmä pitää lämpenemisen sekä liikekitkan minimissään. Titaanipinnoitus pitää terän huippukunnossa pidempään!

Itse teräyksikössä on säädöt viidelle eri leikkauskorkeudelle. Koneen mukana tulevassa terässä on korkeudet: 0,7mm; 1,3mm; 1,9mm; 2,5mm; 3,0mm. Korkeuden nopea säätö työskenneltäessä turkin eri alueilla käy terän alareunassa olevalla vivulla. Terän irroitus käy perinteisellä tavalla ja varateriä löytyy varastostamme (nimike: PGC-721B…25€). 

5 nopeutta; 5000rpm, 5500rpm, 6000rpm, 6500rpm ja 7000rpm. LCD-näytössä näkyvät: käytössä oleva nopeus, akun varaustaso, alhainen öljyn määrä + terän puhdistuksen tarve. Kovista kierroksista huolimatta trimmeri on tosi hiljainen käytössä, äänitaso alle 60dB.

Trimmerin paino on 272g ja pituus 19,5cm. Terän leveys 45mm.

Pakkauksessa mukana myös öljypullo, harja ja USB-kaapeli.

Moottorilla on 1 vuoden takuu ja CE-sertifikaatti.