Kuvaus

HUIPPUKÄTEVÄ  AITAUS  LEMMIKEILLE TARHAKSI sekä SYNNYTYSLAATIKOKSI!!!

Valkoisten muovielementtien kaikki kulmat ja pinnat ovat pyöristettyjä turvallisuuden ja helppohoitoisuuden maksimoimiseksi. Materiaalina HDPE-muovi.

Aitauksessa on viisi peruselementtiä ja ovielementti. Elementit kiinnitetään toisiinsa aina kahdesta kohtaa, kiinnittämiseen ei tarvita työkaluja. Alareunoihin tulevat liitospalat sisältävät myös imukupit, jotka sisätiloissa käytettynä pitävät aitauksen erinomaisesti paikallaan.  Liitospaloja tulee mukana 4kpl kulmiin ja 2kpl suorien osien liittämiseen. Ulkokäyttöön näihin liitospaloihin on lisätty maakiilojen kiinnityspaikat. Jämäköitä maakiiloja tulee mukana 4kpl.

Käyttö synnytyslaatikkona:

Osa aitauksesta on erotettavissa synnytyslaatikoksi mukana tulevan jakajaelementin (23cm*80cm) avulla. Sen voi asemoida haluamaansa kohtaan seinäelementtien väliin. (Lisävarusteena on saatavana myös turvaputkitus, jonka mitat ovat 72cm*63cm. Turvaputkituksen hinta on 20,00€ ja sille on nettikaupassa oma nimike.)

Kaikkien elementtien koko: pituus. 78cm; korkeus 60cm; paksuus 2,0cm. Pystyaukkojen etäisyys on 4cm ja luukoristekuvion levein osa on 6cm.

Aitauksen koko: pituus 155cm; leveys 78cm; korkeus 60cm.  Paino: 8,50kg. Myyntipakkauksen koko: 80*20*62cm.