Kuvaus

* Jälleen saatavana rattaat joiden koppa on helppo irroittaa käytettäessä esim. autossa, eläinlääkärikäynnillä jne. Edellistä irroitettavakoppaista harmaata mallia on kehitetty entisestään. 1.) Shampanjanvärinen alumiinirunko on kevyt ja kestävä. 2.) Uudentyyppinen, kiinteä kantoaisa on muotoiltu ergonomisesti niin, että kopan kanto pitkiäkin matkoja on mahdollista. 3.) Kantokopan  verkkoalueet ovat peitettävissä verhoilla tarvittaessa. 4.) Rungon kasaaminen yhdellä kädelläkin onnistuu ohjaustangossa olevalla pikamekanismilla.

* Pikalukitus pyörissä on vakiovaruste. (kumirenkaat takana 25cm (10″) ja jousitetut kumirenkaat edessä 20cm (8″)).

* Rattaiden jarru toimii päällä ollessaan kumpaankin takapyörään. Jämäkän ohjaustangon korkeus työnnettäessä on 103cm.

* Rattaiden oma paino on 9,4kg ja kuljetuskapasiteetti on jopa 20kg! Kopan alla on mukavasti lisätilaa. Muut mitat näkyvät lisäkuvassa.

* Kopan mitat: pituus 70cm; leveys 40cm; korkeus max. 61cm. Pelkän kopan paino 3,7kg. Kopan laittaa aina oikein päin, koska se on samanmuotoinen kumpaankin suuntaan. Kätevillä nylonklipseillä saa nopeasti katto-osan auki tarvittaessa. Ne löytyvät kopan kummastakin päästä. Huom.! Ajokunnossa olevien rattaiden maksimileveys on 57cm (takapyörien kohta).