23310 HEAVY DUTY Myynti-/Juhlateltta, 4m x 4m, 50mm alumiiniprofili

Tuotetta rajoitettu erä.
695,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Jos tarvitset kestävää telttaa myyntituotteillesi tai sääsuojaa ulkotapahtumiisi, niin se on tässä!

Helposti yksinkin pystytettävä pop-up teltan runko on valmistettu 50mm kuusikulmaisesta alumiiniprofiilista, jonka tukevuus on teräksen luokkaa. Kaikki teltan kuormitukselle alttiit osat eli nivelet ja liitososat ovat alumiinia eivätkä herkästi hajoavaa nylon-muovia. Jalkatolpissa on korkeussäätö viidelle eri korkeudelle. Normaali kulkukorkeus telttaan on 2,0m.

Telttapakettiin kuuluu rungon lisäksi aina valkoinen katto ja valkoiset ikkunattomat seinät. Teltan väri on valittu siten, että se ei vääristä esim. myyntituotteiden värejä. Katto ja seinät on valmistettu 500D vedenkestävästä polyesteristä, joka on PVC pinnoitettua ja UV suojattua. Kankaat on myös käsitelty likaa hylkiviksi ja paloturvallisiksi. Seinät kiinnitetään kattoon tiiviisti koko matkalta 5,0cm:n levyisellä velcro-tarralla. Vierekkäiset seinät kytketään toisiinsa lujilla vetoketjuilla.

Em. osien lisäksi telttayksikköön kuuluu suojalaukku. Matkahuollon kuljetus kuuluu hintaan. Suosittelemme lisävarusteiksi teltan nurkkiin ainakin yhdet 15kg:n metallipainot. Ne ovat tilattavissa erikseen.

Teltan mitat avattuna: pituus 4,00m; leveys: 4,00m; harjakorkeus: 3,76m

Runkopaketin mitat: pituus: 208cm; leveys: 32cm: korkeus: 32cm; paino: 44,0kg.

Kattopaketin paino: 11,4kg ja seinäpaketin (4kpl) paino: 16kg.

HUOM.! TOIMITUKSET ALKAVAT VIIKOLLA 12.


Arvostelut 0 arvostelua